Tűztorony

hírportál nem csak tűzoltóknak, avagy rálátás a világ(uk)ra

Saturday
Sep 19th

Biztos kezekben

Email Nyomtat

A POLYCO, kezeink védelmének specialistája, kiterjesztette kínálatát a kéz- és karvédelem területén, bemutatta ugyanis Front Line termékeit.
A cég a legmodernebb technológiák és alapanyagok felhasználásával kívánja kielégíteni a veszélyes környezetben dolgozók igényét arra, hogy munkájuk még biztonságosabb és hatékonyabb legyen. A Front Line-t pedig kifejezetten a rendvédelmi dolgozók elvárásait szem előtt tartva alkották meg.

A POLYCO termékpalettája többek között tartalmaz városi kutatás-mentésre kifejlesztett kesztyűket, melyeket a Hexarmor SuperFabric fantázianevű speciális anyag tesz egyedivé. A kesztyűk így kimagasló vágás- és kopásállósággal rendelkeznek, amihez az ergonomikus kivitel és a lélegző réteg segítségével meglepő kényelem is társul. A POLYCO Granite 5 Beta névre keresztelt kesztyűje szintén magas fokú vágásbiztosságot és kényelmet ígér. Különlegessége, hogy a kevlár-szálakat a kesztyű puha bőr rétegébe ágyazták be. A Freezemaster II a POLYCO egyik legújabb terméke, mely a gyártó állítása szerint páratlan védelmet nyújt viselője számára az extrém hideg és a vizes környezet hatásaival szemben.

 

 

Népszerű

Társlapunk a tűzoltóságok.eu

Keresés a toronyból

  • Keresés
  • Ajánlott linkek