Tűztorony

hírportál nem csak tűzoltóknak, avagy rálátás a világ(uk)ra

Saturday
Sep 19th

Veszélyes anyagok azonosítása EGYSZERŰEN

Email Nyomtat

truedefenderA TruDefender™ egy FTIR rendszerű éles helyzetben alkalmazható kémiai összetétel elemző készülék. Arra tervezték hogy a probléma forrásánál nyújtson azonnali segítséget a beavatkozóknak. Egy gombnyomásra azonosítja az ismeretlen anyagot, anyagcsoportot. Súlya kevesebb mint 1.4 kg és eléggé ellenálló arra hogy kibírja az éles helyzetek viszontagságait.

Kialakításából adódóan éles helyzetekben alkalmazható. A könnyű súly és a teljesen decon-kompatibilis rendszer lehetővé teszi hogy közvetlenül a problémás területen helyben végezzen elemzést jelentős időt takarítva meg ezzel. A gyors, pontos elemzés során másodpercek alatt elemez, vagy mintát vesz későbbi elemzésre előkészítve. Beépített adatbázisa megbízható információforrásként támogatja a gyors működést. Pontos eredmények. Ahura Scientific’s felhasználói szoftver tiszta és világos elemzést tesz lehetővé, melyhez nem szükséges egyéb elemző, vagy analizáló tevékenység a felhasználó részéről. Lehetővé teszi az állományi elemzést színkép elemzés nélkül. Használata egyszerű. A készülék kezelhetősége még a kezdők számára is profi munkavégzést tesz lehetővé kis gyakorlás segítségével. Egyszerű karbantartása. A TruDefender FT egy önálló készülék,mely nem szorul komoly szervízre. Flexibilisen alkalmazható erőforrása TruDefender FT a beépített akkumlátorról és hálózatról is ellátható elektromos árammal vagy a SureFireTM kereskedelmi forgalomban is megtalálható eldobható elemekkel.

Fourier transzformációs infravörös (FTIR) technika
Az FTIR technika legfőbb előnye, hogy – az infravörös fényt el nem nyelő homonukleáris kétatomos molekulákon kívül - a színképen a vizsgált levegőmintában megtalálható összes gázmolekula infravörös sávja megjelenik, így kiváló szelektivitás mellett egyidejűleg többféle anyag azonosítására nyújt lehetőséget.
Előnyök:
- nincs szükség bonyolult mintaelőkészítésre; a terepi, nyílt fényutas módszerek segítségével pedig lehetőség van szennyező gázok in situ monitorozására, a gázok koncentrációjáról folyamatos információt kaphatunk.
- FTIR rendszer gyors helyi Más termékekhez képest, ez helyben analizál és minden eddiginél gyorsabb analizálást tesz lehetővé.

 

 

Népszerű

Társlapunk a tűzoltóságok.eu

Keresés a toronyból

  • Keresés
  • Ajánlott linkek