Tűztorony

hírportál nem csak tűzoltóknak, avagy rálátás a világ(uk)ra

Tuesday
Feb 25th

ROSENBAUER TWISTER tűzoltó csizma

Email Nyomtat

Az új ROSENBAUER TWISTER tűzoltó csizma egyedülálló fűzős rendszerrel mindenki számára nyerő választás lehet. A csizmában megerősített rozsdamentes acél fűzők vannak.Viselése könnyű és gyorsan használatba lehet venni.

Villámgyors és könnyű viselet
A nyagy sikere a TWISTER-nek a hagyományos szimpla fűzős rendszerekkel szemben, ami egyben a nagy előnye is, hogy villámgyorsan fel lehet húzni. A rozsdamentes acél fűzők körbefutnak a csizmában, ezért a tekerő/nyomó gombbal lehet azt szorítani/lazítani. Bármikor gyorsan lehet oldani a nyomógombbal a láb rögzítésén, illetve az állító gomb tekerésével szorítani a csizmán.

Magasan növeli a TWISTER használhatóságát és nagyban növeli a tartósságát a Sympatex membrán és a vízhatlan bőr. Ezek együtt lényegesebben ellenállóbbá teszik a víznek és emellett kiváló szellőzést biztosítanak. A talp részen és a lábfej, lábujjak  védelmére egyaránt acél betéttel szerelték ezért kiválóan védik a lábat a sérülésektől.

Tervezési díjra javasolták
A TWISTER sok ember tetszését elnyerte és tűzoltó csizmák közül az úgynevezett „red dot design” díjra jelölték, amely nagy nemzetközi elismerést jelent a gyártó számára. Ezt a díjat a  Design Center of Nordrhein-Westfalen adja ki.

 

Népszerű

Társlapunk a tűzoltóságok.eu

Keresés a toronyból

  • Keresés
  • Ajánlott linkek