Tűztorony

hírportál nem csak tűzoltóknak, avagy rálátás a világ(uk)ra

Wednesday
Aug 21st

Új generációs gázdetektor

Email Nyomtat

Az ALTAIR 4 egy O2, H2S, CO, valamint éghető gázok mérésére alkalmas, megbízható kombinált gázérzékelő. Amellett, hogy az egyik legkisebb méretű kombinált gázjelző műszer a piacon, jellemzője a rendkívül ellenálló gumibetétes burkolat és az igen könnyű használat.

Az ALTAIR 4 a hordozható gázérzékelők különleges kiegészítőjével, a MotionAlert funkcióval is rendelhető. Ez a felhasználó mozdulatlansága esetén riasztást indít be, és figyelmezteti a közelben lévő személyeket. Az ALTAIR 4 hármas riasztási rendszere bármilyen veszélyre hatásosan felhívja a felhasználó figyelmét. Az ALTAIR 4 egyszerű gyorsellenőrzést tesz lehetővé, amelynek eredményét a műszer rögzíti, majd az a kijelzőn ellenőrző jelként 24 órán át látható marad. Az újratölthető elemekkel több mint 20 órás folyamatos működést biztosít. A megbízhatóság alapja az extra tartós gumi bevonatú burkolat mely ellenáll a pornak és a víznek és IP 67-es védettséget garantál. A nagyméretű kijelzőn minden adat megjelenik: a gázkoncentráció értékei, a riasztások, az elem töltöttségi szintje, a beállítási- és csúcs értékek. A háromgombos kezelőfelület biztosítja, hogy az ALTAIR 4 egy könnyen használható műszer legyen, még gáztömör ruha viselésekor is. A műszer 95dB-es hangjelzéssel erős vibrálással és vakító villogással riasztja a felhasználót ill. a helyszínen lévőket. A készülék tetején elkülönítetten elhelyezett LED 15 másodpercenkénti felvillanással jelzi az tökéletes, üzemkész állapotát. A riasztási szintek beállítása az ismert gáz koncentrációkhoz a „QuickCheck” teszt állomással végrehajtható. A sokoldalú ALTAIR 4 konfigurálható egyéni igényekhez, különféle felhasználásokhoz a következő iparágakban: Olaj- és gázipar, Vegyipar, Fémipar, Tűzoltóságok, Szennyvízkezelés, Gépipar, stb…

Az ALTAIR 4 tulajdonságai biztosítják felhasználójának, hogy pontosabb és megbízhatóbb méréseket végezzen mint eddig valaha.

 

Népszerű

Társlapunk a tűzoltóságok.eu

Keresés a toronyból

  • Keresés
  • Ajánlott linkek