Tűztorony

hírportál nem csak tűzoltóknak, avagy rálátás a világ(uk)ra

Tuesday
Jul 23rd

Taktika

Hibrid jármű műszaki mentésének alapjai 10 lépésben

Hibrid jármű műszaki mentésének alapjai 10 lépésben 1)    A gyújtáskulcs segítségével kapcsoljuk ki a járművet és vegyk ki azt (amennyiben van). Ez kikapcsolja mindkét motort, evvel megelőzve, hogy elektromos áram folyjon a motortól vagy az akkumulátortól, és kikapcsolja a légzsák és az övfeszítő tápellátását.
Bővebben...
 

Beavatkozási taktika hibrid járművek esetén I. rész

Beavatkozási taktika hibrid járművek esetén I. rész

Nap mint nap találkozhatunk hibridjárművekkel az utakon. Ezek a hagyományostól eltérő járművek is szenvedhetnek balesetet, és csak ekkor merül fel a kérdés: Vajon tisztában vagyok a jármű felépítésével, működési elvével? Mekkora feszültségszintek léphetnek fel? Hogyan tudom elkerülni az áramütést? ...

Bővebben...

Beavatkozási taktika szénmonoxid jelenlétében

Beavatkozási taktika szénmonoxid jelenlétébenMilyen tüneteket okoz a szénmonoxid mérgezés? Milyen teendőink vannak a helyszínen a mérgezés kapcsán?
A következő taktikai ajánlás elsősorban a beavatkozó szakembereknek szól, és a fenti kérdésekre ad választ.
Bővebben...

Biztonsági alapelvek és megfontolások

Veszélyes anyagokkal kapcsolatos balesetek során kiemelten fontos jelentőségű a szakszerű és biztonságos munkavégzés, ezért a következőkben a veszélyes anyag környezetében történő munkavégzés biztonsági alapelveit, biztonsági megfontolásokat, tekintjük át röviden.
Bővebben...
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Népszerű

Társlapunk a tűzoltóságok.eu

Keresés a toronyból

  • Keresés
  • Ajánlott linkek